back

Які перспективи хлібокомбінату?

18 червня 2018

18 червня відбулася нарада при в.о. голові районної державної адміністрації Руслані Веремієнко. Розбиралися з питанням якості хліба, що реалізує ФОП Лозинський населенню сільської місцевості.

На нараду запросили ФОП Ірину Небож та технолога хлібокомбінату Ольгу Осипенко.

Руслан Веремієнко звернувся до представників хлібокомбінату про надходження нарікань від жителів сільських населених пунктів на якість хліба.

Як зазначалося, обладнання хлібокомбінату застаріле та потребує модернізації. Процес виробництва хліба не змінювався упродовж п'ятдесяти років – він ще ї досі ґрунтується на чистих заквасках та у більшості – на умовах ручної праці робітників. Технолог Ольга Осипенко вибачилася за технологічні проблеми та пообіцяла покращити якість хліба.

Учасники наради вирішили спільно з керівництвом органів місцевого самоврядування, керівництвом хлібокомбінату, Новгород-Сіверською спілкою споживчих товариств розглянути питання збереження та шляхи розвитку хлібокомбінату. Таку нараду планується провести на початку серпня.

Людмила Бутенок, головний спеціаліст відділу економіки, розвитку інфраструктури та державної реєстрації районної державної адміністрації