back

Кращий працівник медичної галузі 2018 року

11 червня 2018

Декілька років тому з метою піднесення ролі медичного працівника у суспільстві, підвищення престижності та стимулювання праці медичних працівників засновано щорічну премію імені І.В. Буяльського, відзначення якою проводиться під час проведення заходів з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

Відтоді щороку цією премією відзначаються кращі працівники медичної галузі у номінаціях "Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою", "Кращий лікар", "За інновації в медичній практиці", " Кращий працівник галузі охорони здоров'я".

Трудові колективи висувають на здобуття цієї відзнаки тих працівників, які справді мають конкретні заслуги, що стали підставою для порушення клопотання щодо відзначення премією імені І.В. Буяльського. А переможців визначає поважне журі, яке очолює заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова.

Цього року Новгород-Сіверська ЦРЛ також подала на розгляд у номінації "Кращий працівник галузі охорони здоров'я" кандидатуру Віктора Бондаренка – лікаря-хірурга, голови профкому медпрацівників, учасника АТО. У зазначеній номінації комісія одноголосно визнала його переможцем серед інших достойних кандидатів.

Головний лікар Світлана Шам: "Ми щиро раді перемозі нашого лікаря, і трудовий колектив ані на хвилину не сумнівався в ній. Віктор Бондаренко, по-перше, добрий хірург, по-друге, вже втретє колектив недарма довірив йому посаду голови профкому, по-третє, ми всі пишаємось листом подяки, який надійшов до лікарні від командира військової частини, у якій наш хірург в АТО очолював медичну роту. Слова "Дякуємо Вам за виховання справжнього захисника Вітчизни" дорогого варті!"

КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ"