back

Подарунки новонародженим до Дня захисту дітей у Новгород-Сіверській ЦРЛ

01 червня 2018

Щороку 1 червня відзначається День захисту дітей. І дітворі цього дня не тільки приділяється особлива увага з боку дорослих, а й даруються подарунки – часом несподівані і приємні.

А цього року 1 червня найменші пацієнти комунального закладу "Новгород-Сіверська ЦРЛ", новонароджені малюки та їх мами, які перебували у пологовому відділенні лікарні, отримали подарунки – набори для немовлят. До цих наборів, вартість кожного з яких 1171 грн, ввійшли симпатичні та гарної якості різноманітні бодики, підгузки, кофтинки та пелюшки. А надала лікарні ці набори благодійна організація "Благодійний фонд ім. Хідірян Оганеса Місаковича", представники якої Роман Беценко та Зінаїда Сивоконь нещодавно відвідали медичний заклад.

Головний лікар Світлана Шам зазначила: "Дуже важливо, коли у такий непростий для медичної галузі час знаходяться небайдужі, котрі готові прийти на допомогу і медичним закладам, і, як от у цьому випадку, пацієнтам. А особливо приємно передати дарунки малюкам, котрі побачили світ у стінах нашої лікарні, і зробити це – у Міжнародний день захисту дітей".

А молоді матусі, які отримали дарунки від "Благодійного фонду ім. Хідірян Оганеса Місаковича", були приємно вражені і вітаннями, і "приданим" для малечі.

За інформацією КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ"