back

Оновили фасад центральної районної лікарні

17 травня 2018

У 2003 році за сприяння Президента України Леоніда Кучми був проведений капітальний ремонт головного корпусу Новгород-Сіверської ЦРЛ та будівлі поліклініки, після чого лікарня набула сучасного вигляду та стала більш комфортною для пацієнтів та працівників медичного закладу.

Відтоді адміністрація та колектив ЦРЛ докладають чимало зусиль для підтримання будівель та споруд у належному стані. За рахунок раціонального використання бюджетних коштів, залучення позабюджетних надходжень, благодійної допомоги від фізичних та юридичних осіб щороку проводяться поточні ремонти приміщень та зовнішніх стін і конструкцій.

Наразі у лікарні завершився ремонт та фарбування фасаду медичного закладу, що стало можливим за технічної допомоги голови районної ради В'ячеслава Кауфмана та директора ТОВ "Новгород-Сіверська ЖЕК" Андрія Сича.

Площа тільки головного корпусу складає майже 1000 м2 – розповіла заступник головного лікаря з медичної частини Наталія Коленченко, - не кажучи вже про інші будівлі, у тому числі і господарського призначення. Для їх утримання потрібні і кошти, і технічні засоби, і людські ресурси. Колектив вдячний за розуміння і допомогу тим небайдужим, хто не стоїть осторонь проблем лікарні. Адже саме сюди мешканці звертаються у будь-який час, у свята та вихідні і отримують як невідкладну долікарську, так і кваліфіковану лікарську допомогу.

КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ"