back

08 травня 2018



Дорогі земляки!

Від щирого серця вітаємо усіх ветеранів війни і праці, учасників бойових дій та трудівників тилу із Днем пам'яті та примирення і 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги у війні сьогоднішній.

Стійкість, патріотизм, самовідданість старшого покоління на полях битв і на трудовому фронті – справжній приклад високого героїзму для нащадків. Водночас пам'ять про народний подвиг для прийдешніх поколінь назавжди має стати пересторогою від розв'язування військових конфліктів.

Впевнені, що заходи з нагоди Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні об'єднують суспільство. Усі разом ми повинні зробити все від нас залежне, щоб рідна земля була мирною, квітучою і заможною.

Дорогі ветерани! Ми вдячні вам за високу громадянську свідомість, за ваш життєвий досвід, активну участь у військово-патріотичному вихованні молодого покоління. Наш обов'язок – бути гідними вашого надзвичайного життєвого подвигу, усіма своїми справами утверджувати мир та злагоду у нашому спільному домі.

Бажаємо вам добра і здоров'я на довгі роки, благополуччя і злагоди у ваших родинах, миру і процвітання рідній Україні.

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації