back

Вручення нового шкільного автобусу

04 травня 2018

Сьогодні, 04 травня у Смяцькій загальноосвітній школі відбулась урочиста церемонія вручення шкільного автобуса, який буде підвозити дітей із навколишніх сіл до навчального закладу.

Новий шкільний автобус АТАМАН на 32 місця придбаний за кошти освітньої субвенції для покращення організації підвезення учнів до місць навчання. Вартість автобусу становить 1870 тис. грн.

За інформацією відділу освіти, автобус буде підвозити 62 учня із 6-ти навколишніх сіл.

В урочистому заході взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, голова районної ради В'ячеслав Кауфман, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, начальник відділу освіти Світлана Біла, смяцький сільський голова Марія Казора, школярі та вчителі.

Руслан Веремієнко привітав усіх із цією важливою подією, зазначивши, що шкільний автобус − потреба для дітей, батьків та педагогічного колективу. Він наголосив, що увага влади до підростаючого покоління дуже важлива, адже саме теперішнім учням у майбутньому продовжувати розбудову держави.

Під оплески присутніх керівники району передали ключі новим власникам, побажавши, аби довгоочікуваний дарунок став символом усього позитивного, завжди приносив тільки успіх у навчанні.

Відділ інформаційної діяльності,

комунікацій з громадськістю та

правового забезпечення районної державної адміністрації