back

Семінар-нарада у районній державній адміністрації

20 квітня 2018

20 квітня у районній державній адміністрації відбулась семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад під головуванням в.о. голови районної державної адміністрації Р.Веремієнка. У роботі семінару взяв участь голова районної ради В.Кауфман.

Про використання земель без правовстановлюючих документів присутнім розповів Руслан Веремієнко, в.о.голови районної державної адміністрації.

Про результати проведення дня апарату у виконавчих комітетах Печенюгівської, Попівської сільських рад розповіла Ірина Воронько, начальник відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

Андрій Циганков, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації виступив з інформацією про хід оздоровчої компанії у районі у 2018 році.

Про квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов ознайомили присутніх начальник управління соціального захисту районної державної адміністрації Галина Гавриленко та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації Олег Душин.

Олег Душин також проінформував про продовження терміну прийняття в експлуатацію об’єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт.

Про організацію громадських робіт у 2018 році, та про виконання нормативів працевлаштування інвалідів присутніх ознайомила Світлана Беспала, директор районного центру зайнятості.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації