back

У районі залишилося лише 7 учасників бойових дій періоду Другої світової війни

16 квітня 2018

Відзначення у районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні традиційно розпочнеться із проведення акції "Зі святом Перемоги!", - про це 16 квітня ц.р. повідомила заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва під час розширеної наради.

16 квітня у районній державній адміністрації відбулась нарада з підготовки і відзначення у районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Заходи розпочнуться із проведення акції "Зі святом Перемоги!", в рамках якої керівництво районної державної адміністрації відвідає ветеранів Другої світової війни за місцем проживання. За даними управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, на території району на даний час проживає 7 учасників бойових дій періоду Другої світової війни.

Також керівники районної державної адміністрації відвідають ветеранів війни, які перебувають у стаціонарному відділенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Тематичний захід "Перша хвилина миру", покладання вінків та квітів за участю керівництва району відбудеться 08 травня у селі Орлівка.

Сільським головам рекомендовано провести роботи з упорядкування меморіалів, пам’ятників та місць поховань загиблих під час Другої світової війни, організувати урочисті та святкові заходи у населених пунктах району.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації