back

У центрі уваги районних органів державної влади - ремонт доріг, автобусне сполучення, робота пожежних служб, організація медичного обслуговування населення.

13 квітня 2018

13 квітня в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко взяв участь у нараді за результатами проведення загальних зборів (сходів) громадян за місцем проживання.

У ході наради проаналізовано найбільш болючі питання територіальних громад району, вирішення яких потребує сприяння з боку районних органів державної влади, зокрема, ремонту доріг, автобусного сполучення населених пунктів, роботи пожежних служб, співпраці з сільськогосподарськими підприємствами, підприємствами лісового господарства стосовно утримання, очистки доріг, раціонального використання землі, організації медичного обслуговування населення.

У своєму виступі стосовно стану автошляхів на території району Руслан Веремієнко наголосив на тому, що у 2018 році вперше за останні кілька років передбачено державну субвенцію на ремонт і утримання доріг, кошти планується спрямувати на виконання робіт з ремонту обласної дороги загального користування місцевого значення /Р-65/-Горбове – Об’єднане – Блистова, Костобобрів – Грем’яч.

Також зазначалося, що з метою покращення організації підвезення учнів до місць навчання для Смяцької ЗОШ І-ІІІ ступенів придбано шкільний автобус.

Наразі вирішується питання щодо відновлення автобусного сполучення між районним центром та селом Бучки.

Відділ організаційної роботи апарату районної державної адміністрації