back

У прем'єрний день показу фільму "Кіборги" продано 440 квитків

13 квітня 2018

12 квітня у Новгород-Сіверському районному Будинку культури спільно з Чернігівською регіональною творчою спілкою кінематографістів та пов’язаних з кіномистецтвом митців «Чернігівська творча майстерня» стартував фестиваль найкращих національних фільмів «Дивись Українське» з показу фільму «Кіборги».

Перед початком показу фільму заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва зі словами вдячності звернулась до матерів загиблих воїнів-учасників АТО Віри Бондаренко та Марії Кошлець, від керівництва району та міста їм були вручені квіти.

У програмі Фестивалю відбудеться показ ліцензованих українських стрічок «Кіборги», «Червоний», «Іван Сила» та «Нескорені духом».

За інформацією відділу культури районної державної адміністрації, фільм "Кіборги" зібрав 440 глядачів. Фільм "Червоний" переглянуло 164 глядачі.

Під час показів проводиться всеукраїнська благодійна акція, за якої 5 грн від показу фільму «Кіборги» перераховується родинам загиблих захисників Донецького аеропорту та благодійний марафон по збору коштів для Ніжинського дитячого будинку-інтернату під час показу фільму «Нескорені духом».

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації