back

Семінар-нарада у районній державній адміністрації

23 березня 2018

23 березня у районній державній адміністрації відбулась семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад. Головувала на нараді керівник апарату районної державної адміністрації Н.Разумейко, у роботі взяв участь голова районної ради В.Кауфман.

В ході роботи розглянули наступні питання.

Про право на безоплатну правову допомогу присутніх інформувала Наталія Довбня, начальник Новгород-Сіверського бюро правової допомоги Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги.

Про зміни у соціальному законодавстві України розповіла Галина Гавриленко, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

З інформацією про організацію проведення флюорографічного обстеження населення району виступила Оксана Черненко, головний лікар комунального закладу "Новгород-Сіверський центр первинної медико-санітарної допомоги".

Також учасники семінару ознайомилися з порядком отримання державної дотації за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби фізичними особами, - про це присутніх проінформував начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Володимир Радченко.

Військовий комісар Новгород-Сіверського об’єднаного міського військового комісаріату Олег Отрощенко довів до учасників семінару вимоги щодо організації проведення чергового призову громадян на строкову службу у 2018 році.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації