back

Засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми

20 березня 2018

20 березня відбулось засідання Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми під головуванням Нелі Чугаєвої, заступника голови районної державної адміністрації.

З підсумками діяльності Міжвідомчої ради у 2017 році присутніх ознайомила Неля Чугаєва.

Про підсумки проведення інформаційно-просвітницької акції "Жінки, знайте свої права" розповіла головний спеціаліст сектору сім'ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Наталя Косьянова.

Начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Галина Гавриленко розповіла про захист і реалізацію в районі прав та інтересів жінок-одиноких матерів, розлучених та вдів з дітьми.

Також на цьому засіданні було затверджено План роботи Міжвідомчої ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми на 2018 рік.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю районної державної адміністрації