back

Звіт в. о. голови районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень щодо соціально-економічного та культурного розвитку за підсумками 2017 року

19 березня 2018

У п’ятницю, 16 березня, депутати Новгород-Сіверської районної ради зібралися на чергове пленарне засідання 19-ї сесії. У засіданні взяв участь в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. Головував на засіданні голова районної ради В’ячеслав Кауфман, на порядок денний було внесено 25 питань.

Першим питанням заслухали та взяли до відома інформацію керівника Менської місцевої прокуратури Івана Клюя про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку на території Новгород-Сіверського району.

Дискусійним виявилося питання звіту в. о. голови районної державної адміністрації про виконання делегованих повноважень щодо соціально-економічного та культурного розвитку за підсумками 2017 року. Так, депутатами було порушено ряд питань щодо оренди землі, ремонту автомобільних доріг, збереження кількості ліжко-місць в КЗ «Новгород-Сіверська центральна районна лікарня», співпраці з міською радою щодо спільного утримання медичних закладів району. З останнього депутати мали змогу поспілкуватися з Новгород-Сіверським міським головою Олегом Бондаренком, який прибув на сесію на їх прохання. Активну участь в обговоренні питань, що потрібно вирішити спільно з міською владою взяли депутати Віра Бондаренко, Сергій Пунтус, Іван Гавриленко, В’ячеслав Кауфман.

Далі депутати прийняли ряд районних програм, розглянули звіти про виконання та хід виконання діючих програм, підтримали блок фінансових рішень та питань, пов’язаних з управлінням майном спільної власності територіальних громад району. Також на цьому засіданні прозвітував голова постійної комісії з питань бюджету та управління об’єктами комунальної власності району Іван Гавриленко про роботу комісії. Крім цього в сесійній залі було заслухано депутатський запит депутата Сергія Пунтуса щодо ремонту обласної автомобільної дороги загального користування місцевого значення Будо-Вороб’ївська – Полюшкине, що був підтриманий депутатами в залі за направлення його до Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

В результаті своєї роботи районні обранці ухвалили рішення з усіх питань порядку денного.

За матеріалами офіційного веб-сайту Новгород-Сіверської районної ради