back

Cемінар зі спеціалістами підприємств, установ та організацій Новгород-Сіверського району

02 березня 2018

Вимоги до заповнення звітів з єдиного соціального внеску, податкові соціальні пільги та основні питання загального державного соціального страхування, - про це йшлося на семінарі зі спеціалістами підприємств, установ та організацій Новгород-Сіверського району, що відбувся 02 березня у районній державній адміністрації.

На початку заходу військовий комісар Новгород-Сіверського об'єднаного військового комісаріату Олег Отрошенко провів брифінг щодо організації та проведення призову громадян України на строкову військову службу.

З 01 березня 2018 року набрав чинності пункт 1 статті 3 Указу Президента України "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році" від 15.02.2018 № 33/2018 щодо призову громадян України на строкову військову службу у квітні – травні 2018 року.

За його словами, у ході призовної компанії, основний акцент буде зосереджено на ретельному вивченні особистих якостей призовників (їх ділові, морально-психологічні якості, стан здоров’я, фізичний розвиток, освітня і спеціальна підготовка та сімейний стан).

Зазначалося, що на комплектування військ (сил) не направляються призовники, які не мають базової загальної середньої освіти, мають низькі морально-ділові якості, перебувають на обліку в органах внутрішніх справ за антигромадську поведінку, зловживали алкоголем чи вживали наркотичні речовин та у яких під час призову виявлено захворювання згідно з Переліком статей Розкладу хвороб, станів та фізичних вад, що визначають придатність до військової служби Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних Силах України.

З повним текстом виступу ви можете ознайомитись за ГІПЕРПОСИЛАННЯМ.

Начальник Новгород-Сіверського відділення управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування в Чернігівській області Любов Пророк роз'яснила присутнім про основні напрямки роботи Фонду, а спеціалісти районного центру зайнятості проінформували присутніх про Порядок подання звітності, інформації про попит на робочу силу (вакансії), організація громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

Про актуальні питання трудового законодавства присутніх проінформувала Валентина Осадча, начальник відділу управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації