back

З нагоди Дня Героїв Небесної сотні

20 лютого 2018

20 лютого з нагоди Дня Героїв Небесної сотні у селі Слобідка Блистівської сільської ради відбувся урочистий захід за участю керівництва району, депутатів районної та сільської рад, активу села, учнівської молоді Блистівського НВК та Лосківської ЗОШ І-ІІст.

З подвигу Героїв Небесної Сотні почався відлік новітньої історії України. Війна, яка триватиме не один рік, забере на небеса ще не одну сотню героїв. Кращим дочкам і синам України доводиться зі зброєю в руках відстоювати суверенітет своєї держави.

Перед присутніми, зі словами шани загиблим Героям Небесної сотні та воїнам АТО виступили заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, голова районної ради В'ячеслав Кауфман, сільський голова Олексій Довбня.

Заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва зазначила, що сьогодні Революцію Гідності продовжують на передовій бійці Збройних Сил України, Нацгвардійці та добровольці, а у містах і селах - громадянське суспільство.

Присутні вшанували подвиг патріотів України в ім’я демократії та європейського майбутнього України хвилиною мовчання. Аматори сцени районного та сільського клубу, учні Лосківської ЗОШ І-ІІст. виконували вірші та пісні патріотичної спрямованості.

Після урочистостей керівництво району, сільській голова та учні навчальних закладів поклали квіти до меморіальної дошки загиблого в АТО односельця Ігоря Медведя, встановленої на будівлі місцевої школи.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації