back

Cемінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад

16 лютого 2018

12 лютого у залі засідань районної державної адміністрації пройшов семінар-нарада з сільськими головами, секретарями рад і виконкомів місцевих рад під головуванням керівника апарату районної державної адміністрації Наталі Разумейко.

Зі змінами до податкового законодавства України в частині встановлення земельного податку присутніх ознайомила Любов Коврижко, начальник Новгород-Сіверського відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції.

Про доступ до публічної інформації інформувала начальник загального відділу та контролю районної державної адміністрації Світлана Довбиш. Вона також звернула увагу присутніх на типові помилки при складанні офіційних документів, які надходять від виконкомів сільських рад.

З результатами перевірки організації роботи у виконавчих комітетах Кам’янсько-Слобідської, Мамекинської сільських рад присутніх знайомили Ірина Воронько, начальник відділу організаційної роботи апарату районної державної адміністрації та Юрій Білий, начальник юридичного відділу апарату районної державної адміністрації.

Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації Олег Душин розповів про порядок оформлення документів на житловий будинок та ввод новозбудованого будинку в експлуатацію.

Марина Салабута, начальник ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації, за допомогою технічних засобів, показала як правильно заповнити форми подання з відомостями про виборців (осіб), на підставі яких здійснюється періодичне поновлення персональних даних Державного реєстру виборців,

З порядком ведення військового обліку присутніх ознайомив Володимир Жеребок, начальник сектору з питань діяльності правоохоронних органів, цивільного захисту, оборонної та мобільної роботи апарату районної державної адміністрації.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації.