back

Конкурсна спортивно-розважальна програма «Спорт для всіх» для учнів загальноосвітніх закладів району

13 лютого 2018

13 лютого у спортзалі Печенюгівського навчально-виховного комплексу для учнів загальноосвітніх шкіл району відбулася конкурсна спортивно-розважальна програма «Спорт для всіх». Організаторами цього заходу виступив Чернігівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за участі обласного відділення НОК України.

У змаганнях взяли участь 11 команд загальноосвітніх закладів району.

На початку заходу усіх присутніх шанувальників фізкультури і спорту привітали начальник відділу освіти районної державної адміністрації Світлана Біла та директор Чернігівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Ігор Ліфар.

Бадьорий настрій учасникам змагань подарували вихованці хореографічного гуртка Смяцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та гурт "Сузір'я" Чайкинського навчально-виховного комплексу.

Змагання проходили у формі естафет на снігоступах, з футбольними та баскетбольними м`ячами, фітболами, ключками для флорболу та ракетками для бадмінтону.

Переможцем стала команда Чайкинського НВК, друге місце здобула команда Лосківської ЗОШ І-ІІ ступенів, третє - господарі змагань, Печенюгівський НВК. Переможці та призери отримали кубки, медалі, подарунки.

Всі учасники отримали подарунки від обласного відділення НОК України, обласного центру "Спорт для всіх".

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації