back

9 лютого – Міжнародний день стоматолога

12 лютого 2018

З привітання із професійним святом лікарів-стоматологів розпочалась щотижнева нарада лікарів КЗ "Новгород-Сіверська ЦРЛ". Як зазначила головний лікар Світлана Шам, стоматологічна служба лікарні укомплектована професійними і надійними кадрами; матеріально-технічне оснащення стомат-кабінетів щороку поступово поновлюється переважно за рахунок благодійних коштів та спонсорської допомоги.

З початку поточного року стоматологічна допомога надається у спеціально переобладнаних для цього кабінетів на ІV поверсі головного корпусу лікарні, оскільки будівля поліклініки тепер належить іншому медзакладу – Центру ПМСД. Там орендуються кабінети для дитячого стоматолога та хірурга-стоматолога. На сьогодні і медичний персонал, і пацієнти адаптувались до нових умов роботи та отримання медичної допомоги, і служба працює у звичайному режимі.

У день професійного свята хотілося побажати колективу стоматологічної служби міцного здоров'я, професійних здобутків, надійних спонсорів.

До привітань приєднався районний стоматолог Володимир Падій, котрий присвятив цій професії 32 роки. Він побажав колегам реалізації всіх планів та сподівань, наснаги у роботі та здоров'я.