back

Шановні мешканці Новгород-Сіверщини! Дорогі земляки!

29 грудня 2017

Від усього серця вітаю Вас із довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування дива й казки, душевного тепла и надії.

Передсвяткові турботи, запах свіжої хвої, сяючі гірлянди – незмінні атрибути Нового 2018 року, що наближається! Споконвіку новорічні свята були і завжди будуть з людьми як прекрасний, унікальний дарунок природи і долі. Вони державні і народні, родинні і загальнолюдські. У такі хвилини ми щоразу маємо можливість зупинитися, перевести подих, піднятися над стрімкою течією буднів, осмислити ще один життєвий цикл, зігрітися простими і світлими почуттями.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя!

Бажаю гарного настрою і любові, нехай у всіх оселях панують гармонія та вдача!

Руслан Веремієнко, в.о. голови районної державної адміністрації