back

Питання пасажирських перевезень у районі

12 грудня 2017

12 грудня відбулася зустріч керівництва районної державної адміністрації, голови районної ради з керівництвом ПАТ "Новгород-Сіверське АТП-17443" з питань транспортного сполучення у районі. На зустрічі були присутні Будо-Вороб’ївський та Михальчино-Слобідський сільські голови Раїса Осипець і Володимир Жирний, директор ТОВ "Промінь" Ігор Данильченко.

На сьогоднішній день ПАТ "Новгород-Сіверське АТП-17443" призупинило обслуговування автобусних рейсів за маршрутом "Новгород-Сіверський-Буда-Вороб’ївська" - автобус їздить тільки до с. Вороб’ївка та взагалі не здійснюється за маршрутом "Новгород-Сіверський-Бучки".

Як зазначив керівник ПАТ "Новгород-Сіверське АТП-17443" Микола Душин, ця проблема виникла, оскільки не виконуються умови договору щодо пільгового перевезення пасажирів.

На думку в.о. голови районної державної адміністрації Руслана Веремієнко вирішити це питання можливо шляхом передбачення коштів у бюджеті відповідних сільських рад на 2018 рік.

За результатами наради керівнику ПАТ "Новгород-Сіверське АТП-17443" Миколі Душину запропоновано здійснювати обслуговування автобусного маршруту до с Буда-Вороб’ївська.

За інформацією відділу економіки, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації