back

Керівники області вітали кращих працівників Новгород-Сіверщини!

16 листопада 2017

Цієї неділі, 19 листопада, працівники сільського господарства України відзначатимуть професійне свято. Офіційні ж урочистості з цієї нагоди в обласному центрі відбулися напередодні – 15 листопада – у залі Чернігівського обласного філармонійного центру.

Як повідомила обласна державна адміністрація, з вітальними словами до учасників зборів звернулися, зокрема, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч і голова обласної ради Ігор Вдовенко.

"У ці осінні дні ми традиційно відзначаємо День працівників сільського господарства. Це – свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ, – розпочав свою промову голова ОДА Валерій Куліч. – Нинішнього року фермери та кооператори, трудівники села, керівники й фахівці господарств, сільськогосподарських організацій, переробних комплексів доклали немало зусиль для того, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва області. Нарощування обсягів виробництва зерна та іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу".

На урочистостях були присутні і наші земляки. Самовіддана праця та докладені зусилля у розвитку сільського господарства Новгород-Сіверського району не залишились поза увагою обласного керівництва.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток сільськогосподарської галузі Чернігівщини та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено Мельник Надію Леонідівну – доярку товариства з обмеженою відповідальністю "Мрія".

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено Кузнєцову Денису Михайловичу – директору товариства з обмеженою відповідальністю "Відродження-СВ".

Почесною грамотою обласної ради нагороджено Калиту Олексія Васильовича – директора ПП "Новгород-Сіверські аграрні інвестиції".

Від щирого серця дякуємо вам – хліборобам, механізаторам, тваринникам – за те, що ви зберегли і примножили традиції українського села, за самовіддану працю та любов до своєї землі!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації