back

Руслан Веремієнко: "Дякуємо вам за те, що виростили справжніх патріотів, захисників України!"

13 жовтня 2017

Слова безмежної вдячності за подвиг синів, справжніх захисників України, які загинули під час виконання військового обов'язку у зоні проведення антитерористичної операції, лунали на адресу їх матерів 13 жовтня, у переддень Дня захисника України.

13 жовтня у Шептаківському сільському Будинку культури відбулись урочисті заходи і святковий концерт з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва. На урочисті заходи були запрошені батьки наших земляків, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході країни – Віра Бондаренко із Попівки, Володимир і Надія Соломахи із Буда-Вороб'ївської, Марія Кошелець із Лісконогів.

В урочистих заходах також взяли участь голова Громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини" Іван Мельник та голова районної громадської організації "Новгород-Сіверський окремий козацький полк ім. Івана Богуна" Павло Богун.

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували всіх, хто віддав своє життя у боротьбі за державний суверенітет та територіальну цілісність України.

З вітальним словом до присутніх звернулись в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, Шептаківський сільський голова Сергій Телегін, військовий комісар Олег Отрощенко, присутні представники громадських організацій.

"Впевнений, що за підтримки районної державної адміністрації, районної ради ми у найближчий час зможемо зібрати теплі речі – білизну, шкарпетки, рукавиці і направити ці подарунки нашим землякам на передову. Це наповнить реальним змістом слова вдячності та турботи про військовослужбовців", - наголосив Іван Мельник. За його словами, акція зі збору теплих речей для воїнів АТО розпочинається за ініціативи Громадської організації "Ветерани антитерористичної операції Новгород-Сіверщини".

Чудовий настрій та святкову атмосферу присутнім подарували аматори народного мистецтва із сіл Шептаки, Чайкине, працівники районного Будинку культури.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації