back

Вічна шана і пам'ять Героям!

13 жовтня 2017

У переддень Дня захисника України керівництво районної державної адміністрації та районної ради вшанували пам'ять загиблих у зоні антитерористичної операції земляків та поклали квіти до пам'ятного знаку.

Свято захисників України – справжній символ єднання поколінь, адже справа оборони і убезпечення рідної землі завжди передавалася від батьків до синів, від дідів до онуків, від сивочових ветеранів до призовників і школярів. І справа ця – священна і шанована.

Тож, невипадково, у цей день до присутніх приєдналися майбутні захисники України - учасники фізкультурно - патріотичного фестивалю "Козацький гарт" з 11 навчальних закладів району.

"Протягом багатьох століть свято Покрови було головним для українських військових. Ми бережемо традиції спадкоємності козацтва, визвольного руху та вшанування захисників своєї країни, – коментує в.о. голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Руслан Веремієнко. – Тому у переддень Дня захисника України, свята Покрови ми засвідчуємо цю спадковість та шануємо наших земляків, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції. Вічна шана і пам’ять Героям!".

Читати також: Привітання в.о. голови районної державної адміністрації до Дня захисника України

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації