back

ВОЛОДИМИР ДОРОШ : "ГАРМОНИЯ" І В ЖИТТІ, І В СЕРЦІ, І В ТВОРЧОСТІ!

09 жовтня 2017

07 жовтня на сцені Новгород-Сіверського районного Будинку культури відбулось музичне шоу, присвячене своїм землякам – новгород-сіверцям. Публіка зустріла співака бурхливими оплесками, адже Володимир Дорош вперше дає концерт на своїй малій батьківщині.

Його творчість відрізняється тим, що більшість своїх пісень, присвячених сімейним цінностям, справжнім дружнім стосункам, Володимир написав сам, розповідаючи в них про своє життя, свій досвід і все те, що турбує душу кожної людини.

Під час виступу у районному Будинку культури відбувся справжній аншлаг – присутнім не вистачило вільних місць, поціновувачі творчості талановитого співака стояли у проходах та шукали стільці.

Щира і якісна українська музика створила незабутню, теплу атмосферу в залі – проникливі слова до своїх земляків, вчителів, а особливо до своєї мами, яка була присутня на концерті, переповнювали глядачів емоціями.

Благодійний концерт Володимира Дороша став приємним подарунком для новгород-сіверців. Звертаючись до співака, в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко зазначив, що саме завдяки ініціативі Володимира Дороша жителі Новгород-Сіверського району мають змогу почути якісну українську музику. "Це прояв вашої громадянської позиції і солідарності зі своїми земляками", - підкреслив Руслан Веремієнко.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації