back

З любов'ю до дітей

31 серпня 2017

Одне і те ж місце, одні і ті ж люди.. В такій обстановці складно пізнавати щось нове, хіба що постійно читати розвиваючу літературу і моніторити інші джерела з корисною інформацією. Інша справа, коли ви міняєте місце перебування.

У цьому випадку все, що вас оточує – це щось зовсім інше, раніше небачене і цікаве. Архітектура та історія яка з нею пов’язана; незнайомі люди, які діляться своїми знаннями щодо побуту та життя в цілому; незвичайні традиції і все інше, що так звично тут і так дивно і незвично було б вдома.

30 серпня Новгород-Сіверським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завдяки неодноразовій спонсорській допомозі депутата Чернігівської обласної ради Володимира Селянського, для дітей з сімей переселенців Луганської та Донецької областей та дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах була організована екскурсія.

Діти погостювали у настоятеля Свято-Дмитрієвського храму протоієрея Ярослава Дендака в с. Чорнотичі та отримали від нього книжки, подарунки, гостинці. Також відвідати зоопарк у м. Мена.

Депутат районної ради Сосницького району Микола Івасенко подарував кожній дитині м'які іграшки. Дітлахи отримали незабутні враження від поїздки до кінноспортивного комплексу «Бреч», гралися на сучасному дитячому майданчику, обідали у мальовничому лісовому комплексі для відпочинку.

Новгород-Сіверський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді