back

Додаткова субвенція з державного бюджету

31 липня 2017

Додатково розпорядженням Кабінету Міністрів від 12 липня 2017 року №463-р у 2017 році на Новгород-Сіверський район розподілено 201,0 тис.грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (спеціальний фонд).

Як повідомив в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, на сьогодні ці кошти розподілені наступним чином:

Печенюгівська сільська рада Новгород-Сіверського району: Закупівля обладнання для облаштування місць для дозвілля (дитячих та спортивних майданчиків) - 67,0 тис. грн.

Дігтярівська сільська рада Новгород-Сіверського району: Закупівля обладнання для облаштування місць для дозвілля (дитячих та спортивних майданчиків)-67,0 тис. грн.

Смяцька сільська рада Новгород-Сіверського району: Закупівля обладнання для облаштування місць для дозвілля (дитячих та спортивних майданчиків) - 67,0 тис. грн.

Крім коштів субвенції на об’єкти, які планується фінансувати за рахунок субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій передбачено 11,6 тис.грн. співфінансування з місцевого бюджету.

Станом на сьогодні отримано з Державного бюджету на об’єкти соціально-економічного розвитку 480,0 тис. грн.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації