back

У центральній районній лікарні приступили до роботи молоді фахівці

09 серпня 2017

1 серпня ц.р. у комунальному закладі "Новгород-Сіверська центральна районна лікарня імені І.В.Буяльського" приступили до роботи два молоді фахівці - лікар-хірург та акушер-гінеколог. Про це повідомила головний лікар медичного закладу Світлана Шам.

За її словами, особливо гостро стояло питання про укомплектування лікарні хірургом та анестезіологом, у зв’язку з чим місцева влада навіть пообіцяла забезпечити хірурга квартирою.

"Пошук фахівців тривав довгий час і здійснювався адміністрацією ЦРЛ у багатьох напрямках - листувалися і вели перемовини з медичними вишами та управліннями охорони здоров’я, надавали оголошення в ЗМІ та на відповідних сайтах, активно співпрацювали з управлінням охорони здоров'я Чернігівської ОДА та медичними закладами як Чернігівської, так і інших областей", - зазначила Світлана Шам.

І ось нарешті на пропозиції адміністрації лікарні відгукнувся випускник Сумського Державного університету Арсен Мяус, який у 2017 році закінчив інтернатуру за спеціальністю "хірургія". А управління охорони здоров’я направило у лікарню випускницю Національного медуніверситету ім. О.О.Богомольця Сніжану Шумило, яка закінчила у 2017 році інтернатуру за спеціальністю "акушерство і гінекологія".

Відтепер у центральній районній лікарні працюють по три хірурги та акушери-гінекологи, що повинно суттєво поліпшити якість і доступність спеціалізованої допомоги населенню. А молоді фахівці висловлюють сподівання на отримання службового житла.



Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації