back

У районі розпочало роботу Новгород-Сіверське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

07 серпня 2017

В результаті реорганізації Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності шляхом злиття, утворено Фонд соціального страхування України (далі - Фонд).

Починаючи з 1 серпня 2017 року, Фондом та його робочими органами в повній мірі забезпечується реалізація усіх завдань та функцій, визначених Законом України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування".

Новгород-Сіверське відділення (далі - відділення) Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області (далі - Управління) є відокремленим підрозділом Управління та було утворене постановою правління Фонду від 08.02.2017 № 13 зі змінами, внесеними постановою правління від 24.05.2017 № 32.

Відділення підпорядковане і підзвітне Управлінню, є його відокремленим підрозділом без статусу юридичної особи, має печатку із зображенням Державного гербу України та своїм найменуванням, рахунки в органах казначейства, окремий баланс, реалізує повноваження Управління на території Новгород-Сіверського та Семенівського районів.

Начальником відділення призначено Пророк Любов Йосипівну, тел. 3-16-87.

Заступник начальника –Костяной Володимир Федорович, тел./факс: 3-17-78. Головний бухгалтер - Бурда Зоя Леонідівна, тел. 3-16-87.

Відділення знаходиться за адресою: вул. Губернська, буд. 8 (будинок побуту, І поверх), м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область, 16000.

Новгород-Сіверське відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України