back

До уваги абітурієнтів - навчання за кошти районного бюджету!

04 липня 2017

Комісія з відбору кандидатів на навчання у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації (далі – Комісія) оголошує конкурс на визначення кандидатів для направлення на навчання у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації на контрактній основі за кошти районного бюджету.

Громадяни України, що виявили бажання навчатись у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації, або які вже там навчаються, подають наступні документи:

- заяву у довільній формі на ім’я голови Комісії про згоду на навчання за кошти районного бюджету з подальшим відпрацюванням у Новгород-Сіверському районі 10 років за здобутою спеціальністю;

- ксерокопію паспорту (1, 2, 3, 11 сторінки);

- ксерокопію атестату про середню освіту або диплому про закінчення медичного коледжу (училища), або довідку вищого медичного навчального закладу України IV рівня акредитації, що підтверджує факт успішного навчання на відповідному курсі та відсутність академічних заборгованостей;

- копії документів про результати зовнішнього тестування з української мови, біології, хімії або фізики (не менше 160 балів) для випускників загальноосвітніх навчальних закладів та медичних училищ;

- інші документи, на вимогу комісії, для прийняття рішення.

Допускається прийом та розгляд Комісією заяв від студентів, які навчаються у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації незалежно від курсу.

Документи приймаються з 04 липня 2017 року по 04 серпня 2017 року включно.

Комісія з відбору кандидатів на навчання у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації працює за адресою: м. Новгород-Сіверський, вул. Шевченка, 17, адміністративний корпус комунального закладу "Новгород-Сіверський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги" Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області, тел. 2-13-81.

Години роботи Комісії з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00 год.

З Положенням про відбір кандидатів на навчання у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації на контрактній основі за кошти районного бюджету можна ознайомитись на сайті Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області за посиланням http://nvrada.cg.gov.ua/index.php?id=20505&tp=2&pg=рішення №189 від 24 лютого 2017 року.

Комісія з відбору кандидатів на навчання у вищих медичних навчальних закладах України IV рівня акредитації