back

Зі святом, шановні державні службовці!

21 червня 2017

Одним із важливих інститутів державного управління є державна служба, яка спрямована на реалізацію державної волі, є учасником прямого каналу зв’язку "держава-суспільство". Вкотре її важливу роль підкреслює відзначення Дня державної служби.

21 червня з цієї нагоди відбулись урочисті заходи. У районному Будинку культури зібралися державні службовці, які забезпечують проведення єдиної державної політики практично у всіх галузях і сферах.

Кожен з присутніх здійснює контроль за дотриманням норм земельного, бюджетного, адміністративного, цивільного законодавства, надає послуги з питань захисту життя, власності, інтересів дітей, соціально вразливих категорій населення, реєстрації, ліцензування.

Функціонування державної служби свідчить про те, що процес реформування є постійною компонентою її розвитку. Це є постійний пошук найбільш ефективної та доцільної для умов України моделі.

"Сьогодні активними кроками впроваджується реформування державної служби. Однак її ефективність залежить значною мірою від реалізації такого принципу як стабільність. У зарубіжних країнах існують різні варіанти систем державної служби, в той же час однією із загальних її ознак поряд із професійністю, політичною нейтральністю, державним фінансуванням вважається стабільність, що виражається, передусім, у стійкості професійного становища державних службовців, їх незалежності від політичних змін", - наголосила у своєму зверненні до учасників зібрання в.о. голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва.

До привітальних слів на адресу державних службовців долучилися також голова районної ради В'ячеслав Кауфман, голова районної організації Професійної спілки працівників державних установ Андрій Циганков, колишній працівник районної державної адміністрації, ветеран державної служби Тамара Горіла.

"Сьогодні до кожного державного службовця висуваються жорсткі вимоги в частині рівня освіченості, аналітичного мислення, управлінської культури. Та, незважаючи на це, зичу діяти з не меншою енергійністю і результативністю", - зазначила Тамара Василівна.

За сумлінну працю в ім’я незалежної України, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята - Дня державної служби

Почесною грамотою районної державної адміністрації нагороджено

Басос Раїсу Михайлівну - першого заступника начальника Новгород-Сіверського об’єднаного управління Пенсійного фонду України;

Білого Юрія Миколайовича - начальника юридичного відділу апарату районної державної адміністрації;

Бутенок Людмилу Миколаївну - головного спеціаліста відділу економіки, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації;

Гончарову Тетяну Леонідівну - начальника відділу управління персоналом апарату районної державної адміністрації;

Жеребка Володимира Миколайовича - начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації;

Мартазаєву Надію Анатоліївну - прибиральника службових приміщень загального відділу та контролю апарату районної державної адміністрації;

Михайличенко Олену Миколаївну - головного спеціаліста сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації;

Моісеєнко Ірину Владиславівну - головного спеціаліста загального відділу та контролю апарату районної державної адміністрації.

Подяку голови районної державної адміністрації оголошено

Лівер Світлані Володимирівні - спеціалісту Відділу у Новгород-Сіверському районі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області;

Материнко Анні Федорівні - державному соціальному інспектору управління соціального захисту населення районної державної адміністрації.

Районна державна адміністрація дякує всім державним службовцям, які з повною віддачею працювали та продовжують працювати на користь району.

Нехай наступні роки будуть сповнені творчим натхненням, життєвою енергією, добром, злагодою, впевненістю в завтрашньому дні нашої держави!

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації