back

У діяльності відділу державної реєстрації відслідковується позитивна динаміка

24 березня 2017

23 березня у районній державній адміністрації за участю представників громадських організацій, що увійшли до складу Громадської ради, відбулось засідання за "круглим столом", під час якого присутні обговорили проект розпорядження в.о. голови районної державної адміністрації "Про стан виконання вимог законодавства у сфері державної реєстрації".

У засіданні взяли участь в.о. голови районної державної адміністрації Руслан Веремієнко, заступник голови районної державної адміністрації Неля Чугаєва, працівники відділу державної реєстрації районної державної адміністрації.

Як зазначив Руслан Веремієнко, відслідковується позитивна динаміка у кількості адміністративних послуг, які надаються державними реєстраторами відділу у співпраці з Центром надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради. Протягом вересня–грудня 2016 року за принципом організаційної єдності відділом державної реєстрації надано 50 адміністративних послуг з державної реєстрації інших речових прав. За січень-лютий 2017 року було надано 56 адміністративних послуг.

За інформацією відділу державної реєстрації, за січень-лютий 2017 року надано 201 адміністративну послугу. У тому числі проведено державну реєстрацію 56 прав власності на нерухоме майно, 91 інших речових прав. Скасовано державну реєстрацію 2 об’єктів нерухомого майна за рішеннями суду. Видано заявникам 5 інформаційних довідок з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, 13 виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Також протягом зазначеного періоду відділом державної реєстрації надано 34 адміністративні послуги у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців.

В обговоренні проекту розпорядження взяли участь присутні представники громадськості Ігор Подоляко і Дмитро Крупельницький. Під час обговорення зазначеного питання зауважень, пропозицій до проекту розпорядження від представників громадських організацій не надійшло.

Сектор Інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації