back

Жителями району зібрано понад 600 кілограмів допомоги для постраждалої Авдіївки

22 лютого 2017

22 лютого у районі закінчився збір продуктів харчування та теплих речей для мешканців м. Авдіївка Донецької області, які постраждали внаслідок артилерійських обстрілів, - про це повідомив начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації Володимир Жеребок.

За його словами, небайдужими до чужого лиха мешканцями району зібрано більше 600 кілограм продуктів харчування тривалого зберігання: макаронні вироби, борошно, крупи, рослині жири, рибні консерви, теплий одяг і теплі ковдри.

Найбільше було надано продуктів харчування від мешканців Орлівської, Чайкинської, Шептаківської, Кам’янсько-Слобідської, См’яцької, Лісконогівської, Блистівської сільських рад.

Велика подяка за надану допомогу мешканцям Дігтярівської, Бучківської, Будо-Вороб’ївської, Вороб’ївської та Команської сільських рад.

Зібрані продукти харчування, теплий одяг буде переданий до Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи обласної державної адміністрації для подальшої доставки до м. Авдіївка Донецької області.

Сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації