back

Нарада-семінар з питань архівної справи

27 травня 2016

Районною державною адміністрацією спільно із Державним архівом Чернігівської області та міською радою проведено нараду-семінар з питань архівної справи та діловодства для відповідальних за архівну справу та діловодство в установах – джерелах формування Національного архівного фонду району та міста.

Нараду-семінар відкрила керівник апарату Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Разумейко Н.В. , виступили заступник директора Державного архіву Чернігівської області Лобанова Н.М., начальник відділу формування НАФ та діловодства Державного архіву Чернігівської області Новик Н.П., начальник архівного відділу районної державної адміністрації Півень Н.І., начальник архівного відділу міської ради Пшенична С.О.

На нараді обговорювались питання про основні вимоги до документів, що подаються на розгляд експертно-перевірної комісії Держархіву області, проведення експертизи цінності документів та внесення їх до Національного архівного фонду, сучасні вимоги до складання та оформлення службових документів.