back

Щодо прийняття повноважень у сфері державної реєстрації

18 травня 2016

З 01 травня 2016 року суб’єктом державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців є Новгород-Сіверська районна державна адміністрація.

Відповідно до Закону України від 26.11.2015 року №834 VIII «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», прикінцевих положень Закону України від 26.11.2015 року № 835-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» з 01.05.2016 року припинено надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців Новгород-Сіверським міськрайоним управлінням юстиції Чернігівської області.

Державну реєстрацію громадських формувань продовжує здійснювати відділ державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, який знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Любецька 40 А, тел.(0462) 77- 50-34.

Державний реєстратор осіб, фізичних осіб - підприємців районної державної адміністрації