back

 

Ткаченко Богдан Миколайович

перший заступник голови районної державної адміністрації

 

Згідно з розпорядженням голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації від 27 липня 2020 року №57-к  Ткаченка Богдана Миколайовича призначено першим заступником голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області.

 

Богдан Миколайович народився 16 лютого 1979 року у м. Чернігів.

 

Має вищу освіту.  У 2001 році закінчив Чернігівський державний педагогічний університет ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання і автосправа»,  у  2017 році  у цьому ж навчальному закладі отримав другу вищу освіту за спеціальністю «Фізкультура і спорт».

 

Свою трудову діяльність розпочав  у червні  2002 року  інженером електронно-обчислювальних машин військової частини А1457 м. Чернігів.

 

З лютого 2008 року по листопад 2011 року - директор ПП «Фірма «Гамма».

 

Перед призначенням на посаду першого заступника голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації працював приватним підприємцем.

 

Ткаченко Б.М. є депутатом  Чернігівської міської ради сьомого скликання.

 

Одружений. Виховує доньку та сина.

 


Перший заступник голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації Чернігівської області

Виконує обов’язки голови Новгород-Сіверської районної державної адміністрації у разі його відсутності, якщо інше не визначено головою районної державної адміністрації.

За дорученням голови районної державної адміністрації представляє Новгород-Сіверську районну державну адміністрацію Чернігівської області у відносинах з іншими органами та організаціями за межами району і області.

Відає питаннями реалізації на території району державної економічної, бюджетної, податкової, цінової політики, розвитку ринків капіталів, товарів та послуг.

Організовує роботу з підготовки та виконання програми соціально-економічного розвитку і бюджету району.

Забезпечує виконання державних та регіональних програм інвестиційної діяльності, підвищення ефективності виробництва на підприємствах, залучення інвестицій та інноваційних технологій, відповідає за організаційне забезпечення реалізації інвестиційних проектів.

Координує діяльність територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади з питань проведення економічних реформ у сфері грошово-кредитних відносин, державної регуляторної політики, розвитку підприємництва, приватизації та реструктуризації господарюючих суб’єктів, розвитку зовнішньоекономічних зв'язків.

Забезпечує розроблення та реалізацію стратегії функціонування агропромислового комплексу району, проведення реформування земельних, майнових відносин на засадах приватної власності, формування інфраструктури продовольчого ринку, забезпечення на ринкових засадах агропромислового виробництва необхідними матеріально-технічними ресурсами та сировиною.

Забезпечує на території району реалізацію державної політики у сфері екології та природних ресурсів, координує роботу управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації за вказаним напрямком.

Відає питаннями охорони навколишнього природного середовища. Здійснює контроль за реалізацією заходів з охорони навколишнього природного середовища, станом розвитку, організацією та використанням у районі природоохоронного фонду.

Контролює питання визначення для підприємств, установ і організацій лімітів використання природних ресурсів, лімітів викидів і скидів забруднюючих речовин у навколишнє природне середовище у випадках, передбачених законодавством.

Контролює питання визначення для підприємств, установ і організацій лімітів використання розміщення відходів у випадках, передбачених законодавством.

Координує і контролює роботу з обліку, збирання, переробки, утилізації і захоронення промислових, побутових та інших відходів, інформування населення про екологічно небезпечні аварії та ситуації, а також про заходи, що вживаються до його поліпшення.

Забезпечує реалізацію соціальної політики на селі, виконання затверджених у встановленому порядку, програм раціонального використання земель, лісів, підвищення родючості ґрунтів, що перебувають у державній власності.

Сприяє впровадженню нових екологічно безпечних технологій, вирішенню науково-технічних проблем, що мають першочергове значення для підвищення ефективності та конкурентоспроможності продукції.

Організовує роботу щодо здійснення в районі державної політики у сфері житлово-комунального господарства, будівництва та паливно-енергетичного комплексу, відає питаннями транспорту, зв’язку.

Здійснює відповідно до законодавства контроль за організацією та якістю обслуговування населення підприємствами, установами і організаціями житлово-комунального господарства незалежно від форми власності, а також за технічним станом, використанням і утриманням житла.

Сприяє залученню у порядку, визначеному законодавством, підприємств, установ і організацій до участі в розвитку житлово-комунального господарства.

Забезпечує та контролює підготовку і реалізацію заходів щодо реформування житлово-комунального господарства.

Реалізовує державну політику щодо енергопостачання та енергозбереження. У межах своїх повноважень забезпечує здійснення заходів з підвищення надійності електропостачання.

Сприяє впровадженню технологій з використання місцевих альтернативних видів палива.

Координує роботу будівельної галузі району, будівництва та ремонту доріг. Організовує виконання будівельними підприємствами інвестиційних проектів у бюджетній сфері. Сприяє нарощуванню обсягів житлового будівництва.

Здійснює контроль за виконанням державного замовлення на введення в дію об'єктів житла і соціально-культурного призначення.

У порядку, встановленому законодавством, організує роботу, пов'язану з прийняттям в експлуатацію закінчених об'єктів будівництва.

Сприяє залученню на договірних засадах підприємств, організацій до участі в розвитку потужностей будівельної індустрії і промисловості будівельних матеріалів.

Забезпечує реалізацію в районі державної політики в галузі містобудування. Організує розроблення відповідних містобудівних програм, генеральних планів забудови населених пунктів, іншої містобудівної документації, проведення їх експертизи, здійснення контролю за виконанням цих програм і планів.

Сприяє організації і контролю відповідно до законодавства за охороною, реставрацією і використанням пам’яток архітектури та містобудування.

Координує роботу підприємств транспорту та зв'язку з питань забезпечення потреб у перевезенні залізничним, автомобільним транспортом і послугах зв'язку.

Координує процеси будівництва та експлуатації доріг державного і місцевого значення.  

Спрямовує, координує і контролює діяльність:

фінансового управління  районної державної адміністрації;

управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації;    

відділу економіки, торгівлі та інфраструктури районної державної адміністрації;

відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації;

відділу державної реєстрації.

Відповідає за взаємодію з обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України, Чернігівським регіональним центром з інвестицій та розвитку, територіальним підрозділом державної інспекції України з контролю за цінами в області, ТОВ “Чернігівгаззбут” (в частині забезпечення газом споживачів).

Координує роботу з підготовки та проведення в районі Всеукраїнського перепису населення.

У межах діючого законодавства відає питаннями роботи:

Новгород-Сіверського відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції;

управління Державної казначейської служби в районі;

відділу статистики в районі;

відділу у Новгород-Сіверському районі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області;

управління Держпродспоживслужби України у Новгород-Сіверському районі;

ДП “Новгород-Сіверськрайагролісгосп”;

ДП “ Новгород-Сіверське лісове господарство”;

заготівельних організацій і переробних підприємств району;

сільськогосподарських підприємств різної форми власності;

комунальних підприємств та господарств, створених на території сільських рад;

районної спілки споживчих товариств;

банківських установ;

установ, що здійснюють страхову діяльність у районі;

району електричних мереж ПАТ ”Чернігівобленерго”;

Новгород-Сіверської дільниці ВАТ ”Облтеплокомуненерго”;

Новгород-Сіверської дільниці з експлуатації газового господарства Корюківського управління з експлуатації газового господарства в частині забезпечення газом споживачів у межах району;

підприємств транспорту;

станційно-лінійної дільниці № 6 м.Новгород-Сіверський районного центру телекомунікацій №232 м. Мена Чернігівської філії ПАТ „Укртелеком”;

цеху обслуговування споживачів по Новгород-Сіверському району Корюківського ЦПЗ Чернігівської дирекції УДППЗ „Укрпошта”;

організацій, підпорядкованих службі автомобільних доріг в області.

Відповідає за взаємодію з Деснянським басейновим управлінням водних ресурсів, Обласним виробничо-технічним центром стандартизації, метрології та якості продукції “Чернігівоблагростандарт”, сектором представництва у Чернігівській області Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва.

У межах чинного законодавства відає питаннями регіонального розвитку, будівництва, реформування, розвитку житлово-комунального господарства та інфраструктури, а також роботи організацій і підприємств будівельної індустрії та будматеріалів.

У межах повноважень районної державної адміністрації організовує співпрацю з підприємствами переробної галузі, приватними підприємствами, що займаються торгівлею, виготовленням пиломатеріалів, палива.

Забезпечує взаємодію органів виконавчої влади з добровільними формуваннями і громадськими організаціями, діяльність яких безпосередньо пов’язана з агропромисловим виробництвом, водними ресурсами.

У межах наданих повноважень відповідає за підготовку проектів розпоряджень голови районної державної адміністрації.

Має право підпису фінансових документів.

ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням голови районної державної адміністрації
19 січня 2018 року №22

 

 

 

 

Місцезнаходження службового кабінету:

 

м. Новгород-Сіверський, вул. Б.Майстренка 6 , 2-й поверх, кабінет №18

Службовий телефон:

(04658)-3-14-33

Дні особистого прийому громадян:

щовівторка з 10.00 до 17.00 з перервою на обід

Декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру першого заступника голови районної державної адміністрації Веремієнка Р.М. розміщено на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції в розділі "Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування".