16 червня 2014

Громадське обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)»

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2014 року № 451 «Про організацію проведення обговорення положень змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади» в області проходить громадське обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади та проведення реформи місцевого самоврядування.

Робочою групою Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розроблено порівняльну таблицю до проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)».

Зауваження та пропозиції щодо порівняльної таблиці до проекту Закону України просимо надсилати до 1 липня 2014 року на адресу: 14000, м. Чернігів, вул. Бєлінського, 11, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, е-mail: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. (0462) 675-967.

Порівняльна таблиця до проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)»

Більше матеріалів (Роз’яснення щодо змін до Конституції України на реалізацію Реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні, Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні та інші) розміщено на сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за посиланням http://minregion.gov.ua/koncepciya-reformuvannya-miscevogo-samovryaduvannya-ta-teritorialnoyi-organizaciyi-vladi-v-ukrayini-333230