back

Павло Плотніков: "Впорядкування майнових питань редакції районної газети сьогодні є запорукою її інформаційної незалежності у майбутньому"

31 серпня 2010

30 серпня на виконання доручення голови обласної державної адміністрації відбулась робоча нарада під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Плотнікова П.О. щодо підтримки районної друкарні і редакції районної газети "Сіверський край" Повний текст>>> У нараді взяли участь редактор районної газети Г.Халіман, директор друкарні В.Гуща, працівники управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації, сектору з питань внутрішньої політики, зв"язків з громадськими організаціями та ЗМІ апарату райдержадміністрації, представник районної ради. Основним питанням порядку дня було впорядкування та належне оформлення документів на приміщення та майно комунальних ЗМІ.

"Впорядкування майнових питань редакції районної газети сьогодні є запорукою її інформаційної незалежності у майбутньому" – наголосив у своєму виступі Павло Плотніков. Крім того, були обговорені питання щодо можливості виділення дотації редакції газети з районного бюджету, укладання угоди щодо гарантій невтручання у редакційну політику.