back

Заходи з нагоди 67-ї річниці визволення району від фашистських загарбників

16 вересня 2010


16 вересня голова районної державної адміністрації В"ячеслав Кауфман, голова районної ради Віктор Душин, керівники району взяли участь в урочистих заходах з нагоди 67-ї річниці визволення району від фашистських загарбників. Повний текст>>>


В урочистостях також взяв участь начальник головного фінансового управління обласної державної адміністрації Валерій Дудко. У місті Н-Сіверський свято розпочалось з урочистої ходи до пам"ятника землякам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни. До Вічного вогню керівники району та представники громадськості в урочистій обстановці поклали квіти та вклонилися пам"яті загиблих. Біля пам"ятника жертвам фашизму, на місці масових розстрілів мирного населення священнослужителями Спасо-Преображенського монастиря відправлена панахида за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни.


На зустрічі голови районної державної адміністрації з ветеранами війни воїнів-переможців привітали Валерій Дудко, В"ячеслав Кауфман та Віктор Душин. Заходи з нагоди 67-ї річниці визволення району від фашистських загарбників широко висвітлювались місцевими засобами масової інформації.