back

Микола Рахманий: "В управлінні праці та соціального захисту населення проводиться широка інформаційно - роз"яснювальна робота щодо умов та порядку надання субсидій за спрощеним порядком."

07 вересня 2010

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.07.2010 №621 „Про посилення соціального захисту населення під час оплати житлово-комунальних послуг”, розпорядження обласної державної адміністрації від 23.07.2010 № 223 „Про соціальний захист населення під час оптимізації цін і тарифів на природний газ та житлово-комунальні послуги” в районі утворено робочу групу з питань координації роботи щодо надання населенню житлових субсидій. Повний текст>>>


Відбулось 2 засідання робочої групи з метою координації роботи щодо надання субсидій, в тому числі з 4-ма підприємствами, що надають житлово-комунальні послуги.


В Управлінні запроваджено графік щоденного прийому громадян без обідньої перерви, діє телефон „гарячої лінії” (2-32-58) для інформування населення.


З цією метою здійснено 3 публікації у районній газеті „Сіверський край”, 7 виступів по радіо, показано 6 відеосюжетів по телебаченню.


Протягом серпня 2010 року за призначенням субсидій до управління звернулось 669 громадян, в тому числі через Укрпошту – 420.


З 01 серпня субсидію призначено 98-ми сім”ям.


За інформацією управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації